Hyggesokker fra Socks CPH - 2 par - Grå - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hyggesokker fra Socks CPH - 2 par - Grå

To par hyggesokker i fine grå, hvide og lyserøde farver. Sokkerne her er perfekt til kolde dage. Hvis du vil have de bedste hyggesokker, så er det disse to par hyggesokker du bør bestille. Her hos hyggesokken.dk er vi især vilde med det par hyggersokker med skyer, der er at finde blandt de to par hyggesokker.

39,20 kr. 39,20 kr. (ekskl. moms)
KØB HER
Sikker betaling
Alle betalinger håndteres via SSL
Altid hurtig levering
Vi leverer inden for 1-2 hverdage
28 dages fuld returret
Vi samler kun på glade kunder


Smukke og bløde hyggesokker til kolde fusser!

Indhyl dine fødder i ren hygge med vores 2-pak Hyggesokker fra Socks CPH. Denne skønne pakke byder på to par ekstra bløde og behagelige sokker, der vil forkæle dine fødder med blødhed og varme.

Det ene par sokker er grå med hvide og lyserøde skyer, der bringer en følelse af ro og lethed. Og så er der de hvide sokker med en fin lyserød hæl og tå, der spreder et strejf af sødme. De er begge virkelig søde!

Disse hyggesokker er skabt til de kølige dage, hvor du ønsker at slappe af med fødderne oppe i sofaen. OneSize-designet passer perfekt til skostørrelser fra 37-41.

Disse to par kan hurtigt blive dine nye yndlingssokker! Vask dem med kærlighed ved maksimalt 40 grader. Undgå tørretumbleren og brug gerne en vaskepose for at bevare deres blødhed og farver.

Forkæl dine fødder med de bedste hyggesokker fra Socks CPH - hvor hygge og kvalitet mødes. Pakken indeholder ikke kun sokker; den indeholder kærlighed til dine fødder.

Specifikationer:
Mærke: Socks CPH
Farve: Grå med hvide & lyserøde skyer, Hvid med lyserød hæl & tå
Materiale: 98% polyester, 2% elastan

chat Anmeldelser (0)