Hyggesokker til mørke aftner - Lyserød m/elg - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-60,00 kr.

Hyggesokker til mørke aftner - Lyserød m/elg

Her har du et par flotte lyserøde hyggesokker med elge i en vidunderlig lyserød farve. Hyggesokkerne er dekoreret med snefnug og søde rensdyr. Kan du heller ikke stå for disse hyggesokker, så forkæl dig selv med dette unikke par allerede nu!

35,20 kr. 95,20 kr. - 60,00 kr. 35,20 kr. (ekskl. moms)
KØB HER
Sikker betaling
Alle betalinger håndteres via SSL
Altid hurtig levering
Vi leverer inden for 1-2 hverdage
28 dages fuld returret
Vi samler kun på glade kunder


Søger du efter årets mest uimodståelige par hyggesokker? Så se med her!

Gå kolde aftener i møde med disse fortryllende strømper, der ikke kun omfavner og varmer dine fødder, men også gør hyggestunder endnu bedre. Med et unikt design og smigrende farver er dette par hyggesokker en uundværlig tilføjelse til din vintergarderobe og det perfekte match til julestemningen.

Tag disse skridsikre hyggesokker på og oplev en ultimativ komfort. Hyggesokkerne er en fryd for øjet med deres smarte mønstre og varme farvepalet.

Her har du altså de mest luksuriøse og varme hyggesokker til kølige dage! Udstyret med skridsikre dupper af blødt gummi, garanterer de, at du forbliver på dine fødder uanset underlaget. Fremstillet af en blanding af acrylic og polyester, sikrer sokkerne ikke kun fremragende elasticitet, men også langvarig slidstyrke.

Et fantastisk tilbud på hyggesokker:

Benyt dig af vores eksklusive tilbud: "Køb 2 par for kun 100,-." Med en pris på blot kr. 59,- pr. par er det det ideelle tidspunkt at opgradere din sokkesamling. Mix og match hyggesokkerne efter dine præferencer og nyd både stil og komfort til en fantastisk pris.

Disse moderne hyggesokker er en favorit blandt både unge og ældre og så er det den ideelle gaveidé. Forkæl dig selv eller en særlig person i dit liv med et par friske, lækre hyggesokker.

Værd at vide om disse hyggesokker:
Farver: Lyserød, hvid, grå og sort
Materiale: Polyester og acrylic
Vælg mellem to forskellige størrelser: 35-38 cm samt 39-42 cm
Vaskeanvisning: 40°

chat Anmeldelser (0)