Hyggesokker med dupper

Hyggesokker med dupper, ogsü kaldet skridsikre sokker, er ofte fremstillet med dupper i et blødt gummimateriale under sülerne. Dette hindrer risikoen for, at du glider, og hjÌlper dig derfor med at holde balancen. Sokker med denne antiskrid effekt er derfor ideelle til brug i hjemmet, hvis du for eksempel har glatte, sarte trÌgulve og helst vil undgü at gü med grove hjemmesko. Sü hvorfor ikke samtidig gøre det hyggeligt, og skabe den hjemmelige og hyggelig effekt ligesom med hjemmesko? Dette kan du med et par hyggesokker med dupper.

Hos Hyggesokken.dk har vi samlet hele vores store udvalg af hyggesokker med dupper et sted – nemlig her på siden. Tag et kig og find dine personlige favoritter, som du vil elske at forkæle dine fødder med.

Skab balance med et par hyggesokker med dupper

For mange Ìldre, med nedsat balanceevne, vil dette vÌre en investering, fordi risikoen for at vÌlte i hjemmet for dem er langt højere, og dupperne derfor vil vÌre med til at skabe balance. En dansk undersøgelse viser faktisk, at risikoen for at falde minimeres med hele 75% ved brug af skridsikre sokker, heriblandt hyggesokker med dupper. 

Et par hyggesokker med dupper kan også varmt anbefales, hvis du er blevet indlagt, og vil undgå at glide på de ofte meget glatte hospitalsgulve – oveni det skaber de også en lidt mere hyggelig stemning. Sokkerne kan også bruges i gymnastiksalen og til aktiviteter, eller blot når du ligger på sofaen. 

Fordele ved hyggesokker med dupper

Hyggesokker med dupper har den fordel, at man stür meget bedre fast pü jorden. De kan bruges ligesom helt almindelige strømper, de er nemme at tage pü, samtidig med at de sidder godt og de kan bruges büde med og uden sko. Fordelen ved at bruge hyggesokker med dupper i skoen er, at du stür godt fast, nür du sü tager skoene af. Dermed er de ogsü et oplagt valg, hvis du ved, at du i hjemmet har lidt glattere gulv. Nogle vÌlger derfor ogsü at have sokkerne pü om natten, fordi man stür godt fast til jorden, hvis man eksempelvis skal pü toilet. Du er derfor med et par hyggesokker med dupper, sikret forebyggelse mod at falde eller skride. 

Sikre sokker i flere designs 

Udover at du für beskyttende og slidstÌrke sokker, sü für du altsü ogsü et par lÌkre og varme hyggesokker i skønne farver, mønstre og designs. Vi kan garantere dig, at komforten og designet ligeledes er i top, da vi altid sørger for at have et udvalg af sokker i forskellige designs. Der er derfor noget for enhver smag, men uden at der bliver güet pü kompromis med kvaliteten og komforten. Af den grund kan du altsü altid fü et par yderst lÌkre, praktiske og sikre sokker uden at gü pü kompromis med designet. 

Køb dit nÌste par hyggesokker hos Hyggesokken.dk

Vi tilbyder hos Hyggesokken.dk et bredt, stort og ikke mindst spændende udvalg af hyggesokker – heriblandt hyggesokker med dupper. Du finder derfor med garanti også nogle, der falder i din smag. Vi sørger desuden for, at vores sortiment hele tiden henvender sig til enhver pengepung, således at alle har mulighed for at komme hjem med et par nye lækre hyggesokker, for hvem ønsker ikke det? 

Gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden og find alle dine favoritter allerede i dag. Nu handler det blot om at få bestilt – resten sørger vi for. 

Julehyggesokker - grøn - Rudolf
Sidste elementer pĂĽ lager
Her har du et par virkelig søde hyggesokker med et utrolig fint design. Mangler du et par rigtig julehyggesokker sü er det her par helt perfekt. Hyggesokkerne er dejlig varme og sü har de dutter under og er dermed skridsikre.
Julehyggesokker - sort - julemand
Sidste elementer pĂĽ lager
Bor du et sted hvor det tit er fodkoldt, sü bør du bestemt overveje at anskaffe dig et par varme hyggesokker. Her har du et par fine, bløde og varme hyggesokker som du med sikkerhed vil blive glad.
Julehyggesokker - røde - rudolf
Sidste elementer pĂĽ lager
Hvis du spørger os er hyggesokker det bedste der findes og hyggesokker med juledesign er intet mindre end fantastiske! Her har du et virkelig sødt par sokker med de sødeste rensdyr pü. Henvender sig til voksne og teenagere.
Julehyggesokker - navy - julemand
Sidste elementer pĂĽ lager
Fantastiske hyggesokker i en flot, varm navy blü farve. Pü fronten af hyggesokkerne sidder der de sødeste julemÌnd. Her har du de blødeste og lÌkreste hyggesokker til en virkelig god pris.